Photobooth huren voor je feest?

Wil jij leuke herinneringen aan een feestje hebben? Kies dan eens voor een photobooth huren! Dit zorgt gegarandeerd voor grappige foto’s waar je later met veel plezier op terug zult kijken. Dit is voor heel veel verschillende gelegenheden heel geschikt, maar denk bijvoorbeeld eens aan een bruiloft. Ga je dan een photobooth huren, dan hou je zeker leuke en spontane kiekjes over aan het feest. Dit is een leuke aanvulling op jullie officiële fotoalbum en het geeft vaak een goed beeld van de dag! Je kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met een gastenboek, zodat je meteen een plaatje bij iedere naam hebt!

Photobooth huren

Veel mensen kiezen er voor om een professionele fotograaf in te huren voor hun trouwdag. Dat is ook zeker een aanrader, je weet dan zeker dat je mooie foto’s hebt van de belangrijkste momenten van deze dag. Maar deze foto’s zijn vaak wel geposeerd en daardoor minder spontaan. Een photobooth huren is een goede manier om ervoor te zorgen dat je ook leuke spontane foto’s krijgt van deze dag. Natuurlijk kunnen dergelijke kiekjes ook gemaakt worden met de smartphone, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om gasten te verzoeken geen foto’s te nemen. Dit om te voorkomen dat er foto’s van hun bruiloft online gedeeld worden voordat zij hier zelf aan toe zijn. Een voordeel van een photobooth huren is dat de foto’s die hiermee gemaakt worden meteen afgedrukt worden. Ze staan dus niet digitaal op iemands toestel en dat maakt het een stuk lastiger om ze te delen. Zo zorg je ervoor dat je daadwerkelijk zelf in de hand kunt houden wanneer er online foto’s van jullie bruiloft gedeeld worden op bijvoorbeeld sociale media. Een photobooth huren brengt wat dat betreft dus diverse voordelen met zich mee.

Combinatie met gastenboek

Ook erg leuk om te doen is om dit te combineren met het gastenboek. Ieder bruidspaar heeft eigenlijk een gastenboek klaar liggen tijdens de receptie waar alle gasten hun naam in kunnen schrijven, eventueel met een wens erbij. Ga je een photobooth huren, leg het gastenboek hier dan naast! Mensen kunnen dan een leuke spontane foto maken en deze meteen in het boek plakken. Zo heb je aan het eind van de dag een herinneringsboek waar je zelf weinig aan hebt hoeven doen! Het is bovendien gegarandeerd een uniek en bijzonder geheel. Wil je voor jullie bruiloft een photobooth huren? Dan is Photobooth Experience hiervoor een uitstekende keus! Bij deze verhuurder is de huurprijs altijd inclusief:

  • props
  • een gepersonaliseerd kader
  • onbeperkt afdrukken

De props, zoals kettingen, pruiken en zonnebrillen, zorgen voor ontspanning en gekkigheid en dit levert weer leuke kiekjes op! Door het fotokader te laten personaliseren kun je bijvoorbeeld jullie trouwdatum en jullie namen toevoegen aan de foto. Zo weet iedereen later precies wanneer jullie getrouwd zijn of van wanneer de foto’s zijn. Het onbeperkte afdrukken is ook prettig, je loopt er dan niet tegenaan dat halverwege de avond er opeens geen foto’s meer gemaakt kunnen worden terwijl nog niet iedereen aan de beurt is geweest. Wil je een photobooth huren, dan is het dus een aanrader om dit via Photobooth Experience te doen!