Lasergamen in Enschede: een unieke ervaring!

lasergame Enschede

Lasergamen waar en wanneer je maar wilt? In Enschede heb je mooie gebieden waar je zoiets kan organiseren. En zeker als je een lasergame set huurt, dan kan het op elke plek in deze mooie stad. Wij geven jou een aantal tips voor de beste plekken.

Waarom in Enschede?

Enschede is een mooie, grote stad in de gemeente Twente. Doordat het zo groot is heb je een oneindige keuze aan perfecte locaties om te lasergamen. Als je dus redelijk in de buurt van Enschede woont of daar op vakantie gaat, dan is het zeker leuk om te gaan lasergamen. Er zijn zowel binnen- als buitenlocaties. Regent het, dan kun je ervoor kiezen om het binnen te spelen. Daardoor kun je het hele jaar door lasergamen, telkens weer op een andere plek. 

De groep kan zo groot zijn als je maar wilt, de teams kunnen namelijk afwisselen. Zo blijft het energiepeil en spanningsniveau hoog. Daarbij komt nog dat je het in meerdere spelvormen kunt spelen. En elke locatie biedt weer een andere beleving. Zo kun je voor een gymzaal kiezen, maar ook een bos, boerderij, bedrijfspand, parkeerplaats, voetbalveld enzovoorts. Er zijn genoeg mogelijkheden, de keuze ligt bij jou.

Indoor lasergamen

Wil je het liefst een indoor lasergame in Enschede? Dan zijn er zeker wel wat mooie locaties in Enschede waar je dit kunt organiseren. Denk niet aan een grote hal als Go Planet of Starworld, tenzij je een hoog budget hebt. Maar je hebt ook perfectie plekken als sporthal De Brug, boerderij De Viermarken, in je eigen school, op het werk of in de supermarkt, zoals Albert Heijn XL in Enschede. 

Vervolgens kun je er jouw eigen draai aan geven, door een eigen thema te kiezen, obstakels neer te zetten en te versieren met bijvoorbeeld camouflagenetten en rookmachines. Bovendien kan het zowel in het licht als donker gespeeld worden. Even het licht uit en de spanning zal nog hoger zijn.

Outdoor lasergamen

Je hebt qua outdoor altijd wel iets meer keuze en vaak is dat ook nog eens goedkoper. Je kunt hierbij denken aan het Haagse bos, Volkspark, Abraham Ledeboerpark het Diekman, het Rutbeek of het Buurserzand. Vergeet uiteraard geen toestemming te vragen aan de gemeente. Wil je dat liever niet, dan kan je ook kiezen voor het schoolplein, bedrijfsterrein van je werk, een weiland, voetbalveld of gewoon thuis. Daar hoef je niet helemaal de gemeente voor te contacteren. 

Al met al heb je voldoende mogelijkheden voor een geweldige lasergame uitje of party in Enschede. Dus wat houd je nog tegen om zo’n gaaf feest te organiseren?