Een event organisator in huren

Voor mijn personeel wilde ik een feest organiseren. Nu ben ik zelf niet zo handig in die dingen en besloot dan ook om een event organisator in te huren. Daarom ging ik opzoek op het internet en kwam al snel uit bij East Side. Doordat ik de portfolio bekeek bij hen op de website, besloot ik om een afspraak te maken om te kijken of zij wat voor mijn bedrijf kon betekenen. Op de dag van mijn afspraak kreeg ik een uitgebreide intake gesprek met een medewerker van deze onderneming. Zo vroegen zij dan ook welke wensen ik precies had en wat voor soort personeel ik had in mijn bedrijf. Dit bedrijf gebruikt hier een soort van briefingsdocument. Wat de medewerker vooral in dit document bewaard is klantvraag, doelstelling, doelgroep, propositie.

Tot de puntjes alles geregeld

De event organisator heeft alles tot de puntjes geregeld. Zo werd eerst het budget besproken wat ik uit wilde geven voor het feest. Ook de datum werd geprikt en het entertainment werd uitgezocht. Zo heeft dit bedrijf een ruime keuze in verschillende dj’s. Maar ook de locatie en catering werd besproken. Het feest was dan volgens mijn personeel een groot succes door het bedrijf East Side.