Tips bij het huren van een lasergame!

Lasergame

Wil je binnenkort een lasergame organiseren voor een feestje of uitje? Een lasergame huren is hier dan de ideale oplossing voor. Wel is het handig om de juiste keuzes te maken en jouw dag optimaal te laten verlopen. Hoe je dit doet laten wij jou weten door onze gouden tips te geven.

Weet hoeveel mensen er komen

Als eerste wil je wel het juiste aantal laserguns huren. Hiervoor moet je dus weten hoeveel deelnemers er komen. Bij een feest of een uitje met bekenden kan je eenvoudig een bericht of appje sturen en vragen of ze komen. Als er heel veel mensen komen kan je ze beter vooraf een bepaald bedrag laten betalen als ze komen, zodat ze ook daadwerkelijk op komen dagen en je niet met extra kosten zit. Op die manier huur je dus het juiste aantal laserguns. 

Kies de juiste locatie

Daarnaast is het handig om de juiste locatie te kiezen. Het is handig om een locatie te kiezen die niet te ver weg is. Deze locatie kan indoor of outdoor zijn. Bij regen is indoor ideaal, denk aan thuis, op kantoor, in een schuur of gymzaal. Bij mooi weer is outdoor ideaal, denk aan een voetbalveld, bos, weiland of park. Bij sommige locaties heb je ook als voordeel dat er al obstakels aanwezig zijn, denk aan een bos of gymzaal. Hiermee bespaar je dus veel extra kosten en hoef je minder te regelen.

Regel obstakels, eten en drinken

Om het lasergamen goed te laten verlopen is het handig om genoeg obstakels te regelen, als deze er nog niet zijn. Ook is eten en drinken onmisbaar, aangezien iedereen wel moe zal zijn na het lasergamen en veel dorst en honger heeft. Hiervoor kan je natuurlijk zelf eten en drinken regelen, maar je kan ook picknicken, een barbeque regelen of een frietkraam. Zeker als je met veel mensen bent is dit ideaal. Zo blijft het feest of uitje ook leuk.

Breng extra spanning

Om ervoor te zorgen dat iedereen een extra boost krijgt en het spanningsniveau hoog blijft, zal je extra spanning in het spel moeten brengen. Zo kan je het in het donker spelen, waardoor iedereen elkaar minder goed ziet en het spanningsniveau dus zal stijgen. Verder kan je meer obstakels neerzetten en in een bos bijvoorbeeld camouflage kleding en netten gebruiken, waardoor je de tegenstander minder goed aan ziet komen. Ook is het handig om een winnaar aan te wijzen, zodat iedereen ook al zijn energie in het spel zal gooien en zijn best zal doen om te kunnen winnen.

Zorg voor spelvariatie

Als je als groep al vaker gelasergamed hebt wil je wel graag eens wat anders, dus meer afwisseling. Lasergamen bestaat uit diverse teamspellen. Zo kan je teamspel Deathmatch, Infected en Capture the Flag spelen. Kies hierbij voor korte rondes van 15 minuten, zodat de spanning ook hoog blijft. Bovendien is het ook aan te raden om te kiezen voor anti cheat laserguns, zodat er niet valsgespeeld kan worden. Als iemand dan namelijk geraakt is kan hij/zij niet meer van team verwisselen.

Kies voor de goedkoopste verhuurder!

Om voor de goedkoopste verhuurder te kiezen dien je een lasergame set te huren in plaats van een lasergame op locatie te huren. Dit is namelijk een stuk goedkoper en bovendien kan je zelf kiezen voor hoeveel dagen je wilt lasergamen en met hoeveel personen. Een lasergame huren kan al vanaf 6 laserguns eenvoudig bij lasergamesethuren.nl. Lasergamen is geschikt voor zowel jongens als meiden vanaf 6 jaar. Regel daarom nu jouw lasergame party of uitje met bovenstaande tips!