Zeer leuke kookworkshop in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardag of zomaar, dan moet je eens een kookworkshop Rotterdam gaan bijwonen. Hier leer je de leukste kneepjes om de lekkerste Surinaamse gerechten op tafel te zetten. Lucille Jordan heeft haar passie omgezet naar haar werk. Vanaf haar 10e jaar gaf zij al les aan volwassenen, maar tegenwoordig kan je hier bij Milly Aisa ook als kind al terecht om te leren koken. 

Deze keer waren wij op zoek naar een cadeau voor onze dochter. Zij is een echte liefhebben van koken en daarom leek het ons leuk om met de hele familie te gaan koken bij Milly Aisa

Zeer leuke verjaardag gehad

Mijn dochter heeft een bijzonder leuke verjaardag gehad. De kookworkshop in Rotterdam was een zeer geslaagde keuze en zeker voor herhaling vatbaar. 

Wil je ook gebruik maken van de mogelijkheden die je hier bij Milly Aisa kan krijgen, neem dan contact met dit bedrijf op. Niet alleen kan je hier leren koken, maar ook kan je hier terecht voor een catering of voor het kopen van een lekker snack, zoals loempia’s of Maizena koekjes. Kijk voor meer informatie eens op de site van dit bedrijf.