Zeer leuke dans workshop in Amsterdam

Wanneer jij een keer een andere activiteit wilt hebben, dan moet je eens een dans workshop Amsterdam meemaken. Hier leer je dansen op Balfolk muziek. Dit is een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. De bedoeling hiervan is om mensen dichter bij elkaar te brengen en hierdoor meer open naar elkaar te zijn. Hierdoor is het mogelijk om makkelijker contact te kunnen maken en daardoor samen een meer stabiele samenleving kunnen vormen. 

Samen met een paar collega’s hebben wij deze lessen gevolgd en ik moet zeggen dat wij nu heel anders met elkaar omgaan.  

Balfolk is leuk

Bij binnen komst waren wij allemaal een beetje lacherig, vooral omdat wij niet wisten wat ons te wachten stond. wat helemaal leuk was dat onze directeur hier ook aanwezig was met een paar managers. Vaak op de werkvloer was het een knikje dat wij kregen, maar vanavond gingen wij onze directeur op een heel andere manier leren kennen.

Inderdaad was het een bijzonder leuke dans workshop in Amsterdam. Nooit geweten dat onze directeur zo een leuke en spontane man is. Iedereen heeft met hem een dansje gewaagd en het was zeer leuk. Zo leuk dat ons bedrijfsuitje hier plaats gaat vinden, zo leren wij iedereen op een andere manier kennen.