Op zoek naar een pianist in Utrecht?

Ben jij net zo gek op muziek als ik ben en wil jij ook een muziekinstrument leren spelen voor op feesten of partijen, dan moet je eens een afspraak maken bij de pianist Utrecht. Sinds ik van deze instituut hoorde ben ik meteen op het internet gaan zoeken en heb een adres gevonden. Het lijkt mij altijd leuk om lessen te krijgen van iemand die er ook zelf heel veel verstand van heeft. Rocus van den Heuvel is zo een persoon die al jaren dit instrument bespeeld en ook zijn passie over kan brengen aan zijn leerlingen.  

Wat een geweldige lessen

Vanaf het eerste moment dat ik mijn les van de pianist in Utrecht kreeg voelde ik al dat dit instrument mij wel lag. Voorheen had ik ook al blokfluit en gitaar geprobeerd, maar daar was binnen een maanden de lol er al vanaf. Op de één of andere manier waren deze lessen veel interessanter en wat ik ook leuk vond om te horen dat er opvoeringen gegeven gaan worden. Op deze manier kan iedereen zijn kunnen tonen aan het publiek en dit zorgt ervoor dat dit tegelijkertijd een grote en extra stimulans is vorderingen te maken. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze lessen, neem dan contact met deze instituut op.