Zaalverhuur in Tilburg

zaalverhuur Tilburg

Voor een groot feest ben ik op zoek naar een geschikte zaalverhuur in Tilburg. Bij Café en Partycentrum Bet Kolen ben je aan het juiste adres. Deze locatie is geschikt voor 200 personen en tevens kan je hier gebruik maken van een catering. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te genieten van het feest. Deze feestelijke zaal is geschikt  voor bijvoorbeeld  voor recepties, presentaties, diners, verjaardagen of bruiloften. De medewerkers verzorgen jouw feest tot in de puntjes. Ook de aankleding van deze locatie en meerdere zaken die van toepassing zijn kan je met een gerust hart aan deze medewerkers over laten.  zaalverhuur Tilburg

Een super feest

Wat heeft iedereen genoten tijdens het feest wat ik voor mijn verjaardag had gegeven. Ondanks dat de zaal voor 200 mensen geschikt was, is het ook zeker een aanrader voor minder feestgangers. Wij hebben ons bijzonder vermaakt met de leuke muziek en de bijzonder lekker hapjes en da heb ik het nog niet eens over de drankjes gehad.

Wil jij ook een feest geven, of zoek je een locatie voor bijvoorbeeld een vergadering of een andere aangelegenheid, dan moet je beslist eens contact opnemen met Café en Partycentrum Bet Kolen. De zaalverhuur in Tilburg en de daarbij komende zaken, zoals muziek en de catering hebben mijn feest tot een zeer geslaagd geheel gemaakt.