Voor een geslaagd feest laat je een karikatuur maken

Iedereen vindt het toch leuk om van zichzelf een karikatuur maken, vooral op een feest is dit altijd een leuke herinnering. Ruben van Aêfst is een sneltekenaar en karikaturist die graag bij je op locatie langskomt. Het enige wat hij vraagt is om een tafel met twee stoelen neer te zetten waar hij zijn tekeningen kan maken. In een uur maakt hij wel 8 tot 10 karikaturen van alle aanwezigen en dan te bedenken dat het uurtarief die hij voor deze tekeningen maakt bijzonder meevallen. Kijk hiervoor maar eens op zijn website, daar staan alle tarieven vermeld en kan je meteen zien hoe goed deze Ruben kan tekenen.  

Een leuk bedrijfsfeest

Vorige week hadden wij ons jaarlijkse bedrijfsfeest en hier was de sneltekenaar Ruben van Aêfst ook aanwezig om van iedereen een leuk karikatuur te maken. Je kan wel begrijpen dat iedereen wel zo een leuke tekening mee naar huis wilde nemen en daardoor stonden er steeds zeer veel mensen in de rij te wachten tot zij aan de beurt waren.

Ruben van Aêfst had van jongs af aan een passie voor karikaturen. Het begon allemaal met het tekenen van leraren, maar later was hij ook op feesten en partijen actief aan de slag.