Tip: Indonesisch buffet Den Haag

Ben je op zoek naar een goede catering, dan moet je eens op de site van Indonesisch buffet Den Haag kijken. Via Mekar Sari kan je de lekkerste gerechten bestellen. Deze worden met zorg gemaakt en kan je op een afgesproken tijdstip ophalen. De allereerste keer dat ik kennis maakte met deze keuken heb ik mijn vingers er bijna bij opgegeten. Nooit verwacht dat ik dit eten lekkerder vind dan de Hollandse pot. Regelmatig ben ik hier dan ook te vinden, vaak om er een hapje te gaan eten, maar ook om eten te halen. 

Een geslaagd feest, met heel erg lekker eten

Voor mijn verjaardag had ik wat familie en vrienden uitgenodigd om dit samen met mij te vieren. Natuurlijk wilde ik ook voor het eten zorgen, want veel gasten moeten van ver komen. Via de website van Mekar Sari had ik een bestelling geplaatst en kon deze later in de avond ophalen. Omdat ik ongeveer wist wat iedereen lekker vond heb ik een grote rijsttafel besteld. Hier kan iedereen een keuze uit maken en is er voor alle gasten meer dan genoeg te eten. Na een zeer leuke verjaardag met bijzonder lekker eten, kan ik uitkijken op een gezellige avond.