Leuke toko in Utrecht

De toko Utrecht heeft zoveel bijzondere producten waarmee je de lekkerste gerechten kan maken. Eigenlijk was ik meer voor de Nederlandse kost, maar sinds ik op een feest was waar alleen maar buitenlandse gerechten werden voorgeschoteld, was ik om. Vooral de loempia’s die daar te krijgen waren, vond ik zo lekker dat ik op moest letten om mijn vingers er niet bij op te eten. Hier moest ik het mijne van weten en heb diegene die voor deze lekkere hapjes had gezorgd  erop aan gesproken. Een paar dagen later had ik in mijn mail bijzondere lekkere recepten staan om zelf te maken.  

Mijn eerste zelf gemaakte gerecht

Afgelopen weekend had ik besloten om één van de gerechten uit te proberen en hier voor was ik naar de toko in Utrecht gegaan. Eigenlijk was dit de eerste keer voor mij dat ik in zo een winkel kwam en daarom leek alles onbekend. Een vriendelijke medewerker zag mij staan twijfelen en deze heeft mij verder geholpen om mijn lijstje kloppend te maken. Tevens werd er aan mij uitgelegd wat het allemaal precies was. Voor mij was dit een hele ervaring en eentje die ik beslist vaker wil beleven. Maar die avond hebben wij bijzonder lekker gegeten van mijn eerste zelf gemaakte buitenlands gerecht.