Goed geregeld dankzij partyverhuur Zoetermeer

Deze keer ben ik de pineut om een groot feest te organiseren en daarvoor heb ik de hulp van partyverhuur Zoetermeer ingeschakeld.  Eén keer per jaar organiseren wij in de familie een familieweekend. Hiervoor gaan wij met de hele familie naar een plek in Nederland waar wij allerlei activiteiten ondernemen. Zo hebben wij dan speciaal voor de kinderen een springkussen of ander vermaak ingehuurd. Maar ook aan de innerlijke mens moet worden gedacht. Omdat het dit jaar mijn beurt was om iets te organiseren heb ik een advies afspraak bij Sante JR aangevraagd.  

Super goed geregeld

Na een goed gesprek te hebben gehad met een medewerker van de partyverhuur in Zoetermeer ben ik weer naar huis gegaan. Het enige waar ik mij nog mee bezig moest houden was het regelen van een huis waar wij konden overnachten. 

Helaas is het familieweekend alweer achter de rug. Iedereen heeft zich goed vermaakt en het eten wat door de maaltijdverzorging was gemaakt en geleverd was het hoogtepunt van het weekend. Wat zaten er toch super lekkere hapjes bij. Allemaal vers gemaakt en er was zelfs rekening gehouden met de mensen met een allergie en de vegetariërs onder ons. Voor ons volgende familieweekend maken wij zeer zeker weer gebruik van Sante JR.