Gezellig personeelsuitje in Amsterdam bij dansschool Marius

Voor een gezellig personeelsuitje Amsterdam moet je bij dansschool Marius zijn. Een uitje van het werk is meestal standaard. Je gaat ergens heen, neemt wat te eten en daarna is het meestal alweer voorbij. Maar onze baas heeft een keer iets anders verzonnen en dat is Balfolk. Dit is een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. Zo kan het dus voorkomen dat de baas met één van de schoonmaaksters aan het dansen gaat. Tevens is deze manier van dansen geschikt voor: 

  • Teambuilding
  • Fysiek contact maken
  • Vertrouwen
  • Ludieke vermaak

Een zeer gezellig avond gehad

In eerst instantie was iedereen er een beetje huiverig voor om naar het personeelsuitje in Amsterdam te gaan. Vooral toen bekend werd gemaakt wat wij die avond gingen doen. Uiteindelijk heeft iedereen het prima naar de zin gehad en hebben wij een geweldige avond achter de rug.

Balfolk is laagdrempelig en leuk, en er zijn een heleboel manieren om het te leren. Het belangrijkste is gewoon de vloer op te gaan. Gelukkig heeft iedereen dit ook gedaan en dat maakte het juist tot een zeer geslaagd feestje. Dagenlang na het feest had iedereen het nog over de moves van onze directeur, nooit geweten dat hij zo goed kon dansen.