Een online viswinkel

online viswinkel

Wil jij makkelijk bij de online viswinkel jouw eten bestellen, dat kan! Om er zeker van te zijn dat jouw feest niet in het water valt, kan je tegenwoordig al een lijstje doorsturen naar de winkel. Al meer dan 50 jaar staat Sijbers Ed bekend om de beste kwaliteit geschubde diersoort. Vooral een lekkerbek of een haring doen het altijd goed op een feest. daarom leek het mij verstandig om op tijd een bestelling door te geven om er zeker van te zijn dat mijn visite deze lekkernij op de feestavond kan nuttigen.  online viswinkel

Een super feest

Op de dag van het feest kon ik mijn bestelling die ik via de online viswinkel had doorgegeven ophalen. netjes stond alles al ingepakt te wachten om opgehaald te worden. De haringen waren netjes schoon gemaakt en de uien zaten apart in de verpakking. Wij waren er klaar voor en het feest kon beginnen.

Wil jij ook deze lekkernij voor een feest bestellen, neem dan snel contact op met deze zaak. Maar feest of geen feest, een haring gaat er bij mij altijd in en ik loop dan ook vaak deze zaak even binnen om een haring te happen. Super lekker en nog gezond ook!