Een mooie dag vastgelegd door de bruidsfotograaf in Den Haag

Er wordt vaak gezegd dat je maar één keer in je leven trouwt en dat was de reden dat wij deze dag door de bruidsfotograaf Den Haag wilden vast laten leggen. Maar iemand uitzoeken die ook precies weet hoe je het beste deze dag op de gevoelige plaat vast kan leggen doe je niet zomaar even. Mij neef wilde ook met zijn camera rond gaan lopen, maar dat leek ons geen goed idee. Behalve dat het best wel irritant kan zijn dat er steeds iemand overal tussendoor loopt, zal de kwaliteit ook niet het beste zijn.  

flowers-260894_1280.jpg

Stefan Segers Fotografie

Tot wij via via hoorden dat Stefan Segers, de bruidsfotograaf in Den Haag zeer vakkundig en professioneel te werk ging. Daarom hadden wij besloten om met deze persoon in zee te gaan. Natuurlijk hebben wij eerst een kennismakingsgesprek gehad voordat wij werkelijk een afspraak met hem wilde maken. Tijdens dit gesprek hebben wij laten weten wat wij beslist wel of niet op de kiek wilden hebben. Tevens wilden wij graag alles in de romantische sfeer hebben en ook dat was geen enkel probleem voor Stefan.

Ben jij van plan om ook het ja-woord te gaan zeggen tegen je geliefde en wil je dit ook op de gevoelige plaat vastleggen, neem dan contact op met Stefan Segers Fotografie.