Een grote partytent huren in Zoetermeer

Wij gaan een partytent huren Zoetermeer. Aangezien wij niet echt de ruimte in huis hebben om hier een feestje te vieren. Via het cateringsbedrijf Sante JR hebben wij deze kunnen huren.  Toen ik op hun site aan het kijken was zag ik dat je hier nog veel meer zaken kunt regelen, zoals het huren van tafels, stoelen, maar ook voor lekker eten ben je hier aan het juiste adres. Omdat wij een stuk tuin van mijn broer mogen lenen, deze woont op een boerderij en heeft ruimte genoeg, leek het ons verstandig om zoveel mogelijk bij Sante JR te huren.  

Top geregeld

Het feest is inmiddels achter de rug en iedereen heeft genoten. Het bedrijf Sante JR heeft bijzonder goed zijn best gedaan en alles super goed verzorgd. Zelfs het bestek, de borden en de glazen waren in de tent aanwezig. Nog nooit heb ik zo makkelijk een zeer geslaagd feest kunnen vieren. Het is zeker de moeite waard om vaker gebruik te maken van dit bedrijf. Natuurlijk hoeft het niet altijd voor een groot feest te zijn, maar kan ook goed voor wat hapjes op een feest thuis worden ingezet. Zo heb ik voor aanstaande paasdagen lekkere hapjes op tafel staan en deze heb ik niet zelf gemaakt.