Een goede babor webshop

Wie op zoek is naar een goede babor webshop, moet eens bij Schoonheidssalon Reflections gaan kijken. Zij verkopen en werken alleen maar met dit merk. De producten zijn dierproefvrij en vrij van minerale oliën en parabenen. Tevens heeft dit merk al meer dan 55 jaar een goede naam in de schoonheidsbranche. 

Sinds ik dit product gebruik heb ik een zeer stralende huid gekregen. Voorheen was deze dof en glimmend, maar nu is deze echt een plaatje om tegen aan te kijken, al zeg ik het zelf. Wil jij ook genieten van een mooie huid, bestel dit product dan online, of maak een afspraak bij Reflections. 

Een geslaagde actie

Omdat een vriendin van ons gaat trouwen waren wij op zoek naar de mogelijkheden van een vrijgezellen feestje. Nu kwam iemand op het idee om een workshop te organiseren bij de babor webshop. Het leuke is dat je tijdens deze avond de kneepjes van het make-up aanbrengen leert. Normaal worden deze avonden thuis bij de schoonheidsspecialiste gegeven, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij. Maar het is nu ook mogelijk om deze op een andere locatie te volgen. 

Het was een zeer leuke, maar ook een leerzame workshop. Zeker voor herhaling vatbaar.