De wijnhandel in Amsterdam

De wijnhandel Amsterdam is op veel feesten aanwezig. Niet in persoon, maar in de vorm van een lekker flesje Bordeuax of een ander soort. Eigenlijk kan ik hierover wel boeken volschrijven, maar dat gaat op den duur vervelen, daarom laat ik dat maar aan de ware kenner over. Wanneer je interesse hebt in een flesje met lekkere bubbels uit een land zoals,  Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Australië en zelfs Zuid-Afrika, dan kan ik je adviseren om eens naar Kerstens te gaan. Dit dynamische bedrijf houdt al meer dan 300 jaar deze familietraditie vast.  

Super feest

Nadat de wijnhandel Amsterdam langs was geweest om onze bestelling voor het feest van vanavond af te leveren, konden wij verder gaan met de voorbereidingen. Wij vieren het feit dat ons bedrijf al meer dan 50 jaar bestaat. 

Het feest was inderdaad super, en iedereen heeft de drank goed laten smaken. De flessen waren al leeg voordat wij het in de gaten hadden, in ieder geval een goed teken dat de inhoud hiervan zeer lekker was.

Heb je ook interesse in alle soorten drank die je bij Kerstens kan kopen en ben je benieuwd naar de verhalen die achter elk soort zitten. Ga dan eens zaak en laat je informeren.