De oplossing, een partytent huren Rotterdam

We gaan een groot feest vieren in onze tuin, en omdat het misschien kan gaan regenen gaan we een partytent huren Rotterdam. En niet alleen voor de regen, met een partytent is het ook een stuk gezelliger, zo kunnen we de tent leuk aan de binnenkant versieren, en eventueel wat discolampen ophangen. Het feest is voor onze dochter, die eindelijk achttien jaar wordt. De leeftijd waarop alles mag en kan, denkt ze. Maar helaas zijn ook aan haar achttiende verjaardag regels verbonden. Zo mag er wel bier en wijn geschonken worden, maar met mate. Als ik merk dat er iemand dronken, of vervelend wordt kan hij of zij vertrekken. Maar goed niet meteen van het negatieve uitgaan, daarom ga ik een partytent huren Rotterdam, dan hoeft er niemand in mijn huis te zitten, gewoon allemaal gezellig naar buiten. De hele week waren we al druk met alle boodschappen in huis te halen, gelukkig kon de tent gebracht worden, dus daar hoefde ik me geen zorgen om te maken. 20140523_163853 

Gezellig feest

Eindelijk was het de dag van het feest, mijn dochter was al de hele dag flink zenuwachtig. En ze liep steeds weer naar de tent om wat te veranderen of om nog meer slingers op te hangen. Om acht uur barstte het feest los, kan zeggen dat de sfeer er vanaf het begin al goed in zat. Hoewel de drank flink vloeide heb ik geen vervelende gast kunnen vinden. Ja als ouders zijnde hou je toch een beetje een oogje in het zeil, tot ergenis van mijn dochter. logo