Dankzij de event styling een mooi aangeklede ruimte

Leuk aangekleed door de event stylingWij waren op zoek naar een mooie locatie om onze verjaardagen te kunnen vieren. Hiervoor waren wij al naar meerdere zalen geweest, maar steeds liepen wij er tegen aan dat er totaal geen sfeer te bekennen was. Hier moest toch een oplossing voor zijn? Zo hadden wij nu een leuke zaal gevonden welke niet in de bebouwde kom ligt, dus harde muziek zal hier geen probleem geven. Ook waren er genoeg parkeerplaatsen voor al onze gasten. Het nadeel was dat deze zaal er troosteloos bij lag, er daar wilden wij verandering in laten brengen. 

Zeer sfeervolle ruimte

Nadat wij contact hadden opgenomen met de event styling van Mullers Floral Art, zijn deze voor ons aan de slag gegaan. Zo werd elke ruimte met bloemen, planten en andere decoraties aangekleed. Ook werden er meerdere kleinere boeketten op de tafels gezet.  De kracht van Mullers Floral Art ligt in het creëren van sfeer en inderdaad, die sfeer kwam er al snel. 

Nadat wij eerst een gesprek met dit bedrijf hadden gehad en hier te kennen hebben gegeven naar wij op zoek waren zijn zij aan de slag gegaan. Het was echt betoverend hoe zij van een kille ruimte een sfeervol resultaat hebben kunnen maken.