Beeldhouwen in Utrecht met mijn collega’s

beeldhouwen utrecht

beeldhouwen utrechtLaatst ben ik met mijn hele afdeling gaan beeldhouwen in Utrecht. Dit had onze leidinggevende geregeld als verrassing, zodat wij elkaar wat beter konden leren kennen. De afgelopen tijd zijn er namelijk heel veel nieuwe mensen bijgekomen. Daardoor zijn de verhoudingen erg veranderd, want niemand weet nog veel van elkaar af. Dat is natuurlijk wel belangrijk, want daardoor werk je ook beter samen. Eigenlijk was dit dus een soort van teambuilding voor ons. Van tevoren had niemand een idee wat wij ging doen, dus dat maakte het ongelofelijk spannend. Toen wij er eenmaal achter waren, had ik er ongelofelijk veel zin in.

Met zijn allen

Toen wij eenmaal aankwamen bij het beeldhouwen in Utrecht werden wij ongelofelijk vriendelijk ontvangen. Daarna was het tijd om te gaan beginnen en het bleek nog moeilijker dan ik had gedacht. Wanneer je hier filmpjes van ziet, ziet het er altijd vrij makkelijk uit. De techniek heb ik niet echt onder de knie gekregen, maar toch is mijn pot best mooi geworden. Mijn vrouw heeft hem in de woonkamer gezet, dus dat is wel een hele eer. Ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan doen, want het was een ongelofelijk leuke en gezellige dag.