Bedrijfsuitje in Amersfoort op een trikke

Mijn baas vroeg of ik dit jaar iets wilde organiseren voor het jaarlijkse personeelsfeest. Daarom ging ik opzoek op het internet naar bedrijfsuitje Amersfoort en kwam ik verschillende leuke dingen tegen om te doen met mijn collega’s. Zo kwam ik dan ook op de website van My Trik uit. Deze organisatie verhuurt trikke’s waarmee jij door deze stad kan rijden. Dit leek mij wel wat om te doen met z’n allen en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming om te kijken wat de kosten ervan zijn. Deze kosten vielen mij ook erg mee en mijn baas keurde het dan ook meteen goed.

Alles goed verzorgt

Ons bedrijfsuitje in Amersfoort was een groot succes. Zo had ik gekozen voor een trikke tour. Na dat wij klaar waren met het rijden op de trikke kregen wij een rondvaart door de grachten van deze mooie stad. Daarna beklommen wij de Onze lieve Vrouwetoren en toen hebben wij heerlijk gegeten met z’n allen. Alles was zo goed verzorgt door My Trik en dat voor een lage prijs. Al met al was het dus een zeer geslaagde dag en heb ik gelukkig niemand horen klagen. Een echte aanrader dus.