Wat zijn de mooiste eilanden Griekenland?

mooiste eilanden griekenland

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan, maar weet je nog niet helemaal zeker waar je nou eigenlijk naar toe wilt gaan? Dan is het verstandig om op vakantie te gaan naar de eilanden in Griekenland. Griekenland heeft ontzettend veel verschillende eilanden. Je kunt er feesten, maar daarnaast ook heerlijk genieten van de rust. Echter, wat zijn nou eigenlijk de mooiste eilanden Griekenland? Voordat je jouw vakantie gaat boeken, is het prettig om hier een beeld van te hebben van de verschillende mogelijkheden.

Het bijzondere eiland Santorini

De kans bestaat dat je ooit al eens van Santorini hebt gehoord. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om naar dit eiland op vakantie te gaan. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende woningen op het eiland. De woningen zijn erg wit en hebben een blauwe koepel. Hierdoor ziet het eiland er erg sprookjesachtig uit. Mede hierdoor zijn er ontzettend veel toeristen die regelmatig naar dit eiland toekomen. 

mooiste eilanden griekenland

Het veelzijdige Kreta

Wanneer je graag op vakantie wilt gaan naar Griekenland, zou je er ook voor kunnen kiezen om naar Kreta te gaan. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om hier te genieten van de rust, maar daarnaast ook te feesten bij de verschillende feestlocaties. Kortom, Kreta is ontzettend veelzijdig.