Uit eten Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeraden

Uit eten Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeraden

Uit eten Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeraden. Mijn man en ik waren namelijk vorige week tien jaar getrouwd en dat wouden we graag samen vieren. We hadden verschillende plannen gemaakt maar uiteindelijk kozen wij voor naar een goed restaurant te gaan. We houden beide heel erg van goede voeding. We besloten om eens in onze vriendenkring rond te vragen of zij nog  aanraders hadden, want we wilde eens wat anders proberen. Heel toevallig raden twee vrienden van ons het zelfde aan. Mijn man en ik besloten om voor dat restaurant te gaan, als meerdere mensen er enthousiast van werden moest het wel goed zijn. De dag van onze tien jarig huwelijk reden we samen in de auto richtig de stad. Het eerste pluspunt was gelijk dat ze een grote parkeerplaats hadden.

Uit eten Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeradenEen lekkere uitgebreide kaart

Mijn man en ik waren blij verrast toen we het restaurant binnen stapte, het zag er werkelijk waar heel leuk uit. Uit eten in Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeraden, ik heb geen spijt dat ik hun raad opgevolgd heb. We hadden van te voren een tafel bij het raam weten te reserveren, ik was erg blij met onze plek. Van een hele vriendelijke ober kregen we beide een kaart in onze handen. Ik moet zeggen dat de kaart zeer uitgebreid is en vol staat met lekkere gerechten. Dat maakt kiezen natuurlijk een beetje lastig maar niet minder leuk. We kozen beide voor een goed stuk vlees. Onze gerechten waren echt verrukkelijk!

Uit eten Nijmegen werd mij door meerdere mensen aangeraden