Snackmobiel heeft de lekkerste patat ooit

Snackmobiel

Snackmobiel Snackmobiel is een onderneming waarover ik ongelofelijk positief ben. Ik weet zeker dat jij hier ook gebruik van kunt maken voor nu of in de toekomst. Zelf ben ik met hen in aanraking gekomen toen ik een feestje voor mijn zoontje ging organiseren. Hij werd 18 jaar oud en daarbij wilden wij groots uitpakken. De planning heb ik samen met mijn man op ons genomen, terwijl onze zoon ging zorgen voor de gastenlijst. Wij hadden wel een limiet van 100 mensen ingesteld, omdat het ook weer niet te gek moest gaan worden. Eigenlijk hielden wij overal wel rekening mee. Zo zouden wij wel zorgen voor polsbandjes en een goede ober, zodat wij geen boze ouders zouden krijgen. Er zijn namelijk verschillende mensen in zijn vriendengroep nog niet oud genoeg om alcohol te drinken en dit wilden wij dan ook niet toestaan. Tieners staan erom bekend om meer te eten, doordat zij in de groei zijn. Ook daar wilden wij rekening mee houden door een frietkar in te huren.

Snackmobiel

Snackmobiel inhuren was een groot succes

Voor de huur hiervan kwam ik uit bij Snackmobiel. Hierover las ik alleen maar goede verhalen online en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Wij zijn gegaan voor het menu waarbij iedereen onbeperkt kon bestellen, want wij dachten dat dit ook het minste gedoe zou zijn. De kosten hiervan vonden wij heel erg schappelijk, zeker als jij je bedenkt dat iedereen zo veel mocht eten als hij of zij wilde. Uiteindelijk waren zij op de dag zelf heel erg op tijd en heeft iedereen ervan genoten. Hij heeft de beste verjaardag ooit gehad naar eigen zeggen en daar zijn wij ongelofelijk blij mee. Mocht jij meer informatie willen over de snackwagen of alle verschillende mogelijkheden, neem dan zeker een kijkje op de website van dit bedrijf!