Podium delen huren

podium delen huren

Mijn moeder is vorige maand vijftig geworden en wij hebben een heel erg groot feest voor haar georganiseerd. Er moest heel erg veel geregeld worden, zoals podium delen huren. Wij hadden onze moeder wijs gemaakt dat wij op de dag van haar verjaardag alleen uiteten zouden gaan. Ondertussen waren wij stiekem een feest aan het voorbereiden. Wij moesten er natuurlijk voor zorgen dat zij niets door zou hebben. Iedereen had een andere taak gekregen. Zo moest de een de gastenlijst maken en de ander de catering. Aan mij de taak om een stage te vinden waar de live band op kon spelen.

podium delen huren

Een groot feest

Toen ik op het internet opzoek ging naar een stage, kwam ik al gauw een bedrijf tegen. Omdat ik graag wat meer informatie wilde hebben, besloot ik om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Een vrouw met een vriendelijke stem nam op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik vroeg aan haar hoe het zat met de levering en of zij ook zouden helpen met het opzetten van alles. Het was fijn dat de vrouw al mijn vragen kon beantwoorden.

podium delen huren

Wat een service

De podium delen die ik wilde huren waren gelukkig allemaal nog beschikbaar. Samen maakte ik met de vrouw aan de telefoon een afspraak wanneer en waar zij de spullen zou afleveren. Toen het eenmaal zo ver was, was het bedrijf keurig op tijd om de stage af te leveren en de medewerkers hielpen ook nog eens met het opbouwen, wat een service!