Mundial Tilburg een geweldig festival

Elk jaar op 25 juni vindt het Mundial Tilburg plaats. Behalve dat er tijdens dit festival 10 podia staan waar de artiesten hun muziek ten gehoor brengen kan je ook kennis maken met de verschillende foodtrucks waar je de lekkerste gerechten kan bestellen en eten. Echt een festival waar je zeker een keer moet zijn geweest, vooral wanneer je fan bent van één van de volgende bands:

  • Woestijnrockband Tinariwen uit Noord-Mali
  • Marokkaanse Hindi Zahra
  • elektronische band Modestep
  • Christopher Martin, reggae

Mundial Tilburg

Breng een bezoek aan onze winkel

Wanneer  u op zoek bent naar een collectors items van uw favoriete band dan bent u op het juiste adres bij Diggers Store. Alle muziek welke u op het Mundial festival in Tilburg heeft gehoord kunt u op een lp in deze winkel kopen, zo hoeft u geen moment zonder de geluiden van uw favoriete band te zitten. Mocht het zo zijn dat u genoeg heeft van de lp’s die u momenteel in uw bezit heeft dan kunt u altijd naar de winkel komen om te kijken of deze verkocht kunnen worden. 

Elk jaar heb ik op 25 juni met grote letters op mijn kalender gezet , niet vergeten Mundial festival. De sfeer en de muziek tijdens dit concert zijn zo bijzonder, dit wil je echt niet missen. Helaas duurt het nog even voordat het weer 25 juni is, daarom vermaak ik mij wel met de lp’s die ik onlangs weer heb gekocht. Zodra ik een lp op zet en mijn ogen sluit lijkt het net dat ik mij op het festivalterrein bevindt. Mundial Tilburg