Mooi bruidsboeket in Amsterdam

Voor mijn huwelijk heb ik een mooi bruidsboeket Amsterdam laten maken. Via Mullers Floral Art kan je de mooiste ruikers samenstellen tot een mooi geheel. Het leuke hieraan is dat ik een uniek bosje laat samen stellen, voor een speciale dag. Maar voordat het zover was moest ik eerst nog de keuze maken uit de bloemen waar ik mijn bos uit wil laten bestaan. Ook de kleur is een punt van discussie, maar daar heeft de bloemist mij goed mee geholpen. Ook de keuze voor de corsages heb ik aan deze man overgelaten, want als er iemand is die hier het meeste verstand van heeft is hij het wel.  

Een mooie dag

Ons huwelijk is helaas alweer achter de rug. Wij hebben een bijzonder mooie dag gehad en mijn bruidsboeket Amsterdam was geweldig. Dit bosje bloemen heb ik inmiddels laten drogen, zo kan ik er nog heel lang van genieten. 

Ben je ook op zoek naar een bloemist die van jouw bijzondere dag een mooi geheel kan maken met bloemen, dan moet je beslist eens naar de site van  Mullers Floral Art kijken. Op deze site kan je al een indruk krijgen wat zij hier zoal kunnen maken. Tevens kan je hier het contactformulier invullen om zo meer te weten te komen over deze zaak.