Leuke dansles in Amsterdam

Niet alleen kan je dansles Amsterdam volgen, maar dit kan ook in Utrecht. Louise Marius geeft wekelijks lessen om de pasjes beter onder de knie te krijgen. Elke woensdagavond sta ik op de dansvloer om weer nieuwe moves te leren en ik begin er steeds meer plezier in te krijgen. Het is zelfs zo dat ik het nu leuk vind om naar een feest te gaan waar een dansvloer aanwezig is. Ik sta dan ook altijd als eerste hier op de dansvloer en vaak durven dan ook meerdere mensen te gaan dansen. 

Wij krijgen privé les

Eerdaags breekt de grote dag voor mij aan en zeg ik het ja-woord tegen mijn geliefde. Maar voordat het zover is willen wij een openingsdans leren. Deze zijn wij aan het leren tijdens een dansles in Amsterdam. Hiervoor geeft  Louise Marius ons privé les, want om af te gaan in een volle zaal is het laatste wat ik wil. Deze keer is mijn aanstaande ook mee gegaan en samen krijgen wij les. 

Onze openingsdans hebben wij inmiddels al super goed geoefend. Het wachten is nu nog op de grote dag om deze te kunnen tonen. Wij hebben zeer leuke lessen gehad en kunnen terug kijken op zeer leuke bruiloft.