Lekker jezelf verwennen, het hele jaar door!

chocolade versturen chocolade lepel

Ja, dat lees je goed! Dit blog gaat niet alleen over verwenmomentjes in de winter, maar ook gewoon het hele jaar door. U-zone is namelijk een blog waar jij centraal staat. Vaak vergeten we om ook een momentje rust te nemen door alle hectiek van alledag. Nou, dat moet anders! Ben jij benieuwd hoe jij jezelf het hele jaar door kunt verwennen? Lees dan snel verder.

Verwenmomentjes tijdens de koude winterdagen

Misschien is het eerste waar je nu aan denkt een kop warme chocolademelk drinken op de bank terwijl je naar een film kijkt. En.. dan zit je helemaal goed! Alleen wordt het maken van chocolademelk vele malen leuker als je ook nog een smaakje kunt toevoegen aan jouw hot coca. Hoe je dit doet is heel simpel: je koopt gewoon een chocolade lepel bij Chocolate Company! Deze hebben ze in meer dan 20 verschillende smaken. Van pure chocolade met chili en sinaasappel tot witte chocolade met kokosnoot: alles komt voorbij. Probeer het zelf en geniet lekker van jouw kop warme chocolademelk!

Wist je dat je ook chocolade versturen kan via Chocolate Company? Als je tevreden bent over een product kan je dit dus ook aan iemand anders cadeau doen door het als verassing op te sturen!

Ook in de lente is het tijd om jezelf te verwennen

Als de dagen weer warmer beginnen te worden en jij jouw winterkleed af kunt laten liggen is het ook weer tijd om nieuwigheidjes in huis te halen. Je kunt ervoor kiezen om een dagje helemaal te besteden aan het opruimen van jouw huis – a.k.a. de grote lenteschoonmaak – en het daarna herinrichten met nieuwigheden die je tegenkomt op de woonboulevard.

Het minste wat je in ieder geval voor jezelf kunt doen in deze tijd van het jaar is een iris of hyacint in huis nemen. Deze laten de kamer heerlijk geuren en jij hebt weer het gevoel van een gloednieuw huis!

Vergeet jouw verwenmomentje ook niet tijdens de zomer!

Het volgende seizoen is de zomer. Voor sommige mensen is dit de meest drukke periode van het jaar, anderen hebben juist meer rust. Wat jouw situatie ook is: in de zomer kan je heerlijke momentjes voor jezelf pakken!

Denk bijvoorbeeld aan het inschenken van een wijntje terwijl je in de tuin zit en een boek leest waarvan je eigenlijk al tijden terug dacht: “dit is echt een goed boek, hier ga ik nu in beginnen!”. Niets is zo goed voor jezelf als lekker toegeven aan zoetsappige romances terwijl je een goed glas wijn drinkt, toch? Hopelijk heb jij genoten van dit blog en heb je genoeg inspiratie om de herfst door te komen ;)!