Karten als kinderfeestje

karten als kinderfeestje

Mijn zoontje vertelde mij dat hij graag ging karten als kinderfeestje. Hij had dat namelijk laatst een keer met zijn neefjes gedaan en sindsdien vind hij het echt super leuk. Omdat ik zijn idee wel leuk vond besloot ik dat het mocht. Hij mocht van mij zes van zijn beste vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen die op zijn partijtje mochten komen. Hij was zo blij toen ik aan hem vertelde dat het mocht. Hij ging gelijk bedenken wie hij allemaal uit wou nodigen. Toen hij uiteindelijk de zes kinderen had uitgekozen gingen wij samen aan de slag om de uitnodigingen te maken. Hij vond het altijd erg leuk om creatief bezig te zijn dus alle kaartjes waren erg mooi geworden. De volgende dag deden wij de uitnodigingen samen op de post.

karten als kinderfeestje

Een onvergetelijke ervaring

Mijn zoontje kon er maar niet over ophouden dat hij ging karten als kinderfeestje. Toen de dag eindelijk was aangebroken was hij al vroeg op. Een paar uur later waren alle kinderen bij ons. Samen vertrokken wij naar het bedrijf waar de kinderen lekker konden racen. Zij kregen allemaal een pak aan en voordat zij de autootjes in gingen hebben wij een groepsfoto gemaakt. Toen was het tijd om te racen tegen elkaar. Het was zo leuk om te zien dat alle kinderen er zo erg van genoten. Jij kon gewoon echt zien dat zij allemaal echt plezier hadden. Toen het partijtje weer was afgelopen toen zei mijn zoontje tegen mij dat het echt een onvergetelijke ervaring was.

karten als kinderfeestje