Een prachtige trouwreportage in Zoetermeer

trouwreportage Zoetermeer

Mijn vriendin en ik zijn eerst een jaar land verloofd geweest en nu mag ik haar eindelijk mijn vrouw noemen. Om deze bijzondere dag vast te leggen hebben wij een trouwreportage Zoetermeer laten maken. Het leek ons namelijk erg leuk om professionele foto’s te laten maken zodat wij altijd prachtige beelden hadden om hier aan terug te denken. Het was best spannend toen ik mij vrouw vroeg om samen het ja woord tegen elkaar te zeggen. Na een jaar gelukkig verloofd te zijn, was het eindelijk zo ver. Wij hadden een prachtige locatie gevonden en mijn vriendin zag er werkelijk bloedmooi uit in haar jurk.

trouwreportage Zoetermeer

Een mooie herinnering

Mijn vrouw en ik zijn zo blij dat wij gekozen hebben voor een trouwreportage in Zoetermeer. Toen wij alle foto’s binnen kregen na een aantal dagen was het alsof wij het feest konden herbeleven, Mijn lievelingsfoto was die van mijn vrouw die naar het altaar loopt. Daar staat zij namelijk echt prachtig op. Ook hebben wij een hele mooie foto samen net nadat wij het ja woord aan elkaar hebben gegeven. Het is zo onwerkelijk om te bedenken dat ik mijn vriendin, mijn vrouw mag noemen nu. Wij hebben gelijk een paar foto’s laten afdrukken om in ons huis te hangen.