Een Gabor laarsje koop jij hier

Gabor laarsje

Doordat ik een bijbaantje heb genomen een maar maanden geleden kan ik eindelijk het Gabor laarsje kopen die ik al zo lang wilde hebben. Ik besloot een aantal maanden geleden dat het goed is om zelfstandig te worden, ook op financieel gebied. IK ben blij dat ik nu niet elke keer naar mijn ouders hoef te stappen als ik iets nodig heb. Ik vind het extra leuk om de schoenen te bestellen omdat ik weet hoe hard ik ervoor gewerkt heb. In eerste instantie wou ik een cognac kleurige kopen maar later bedacht ik mij dat dat natuurlijk vrij lastig te combineren is met andere kleuren.

Gabor laarsje

Combineren van stijlen

Het is niet altijd even makkelijk om kleuren te combineren want ik hou erg van felle kleuren dragen. Wat ik wel erg leuk vind is stijlen combineren zoals een chique Gabor laarsje en een stoer jasje. Ik zie ook dat dat dit steeds meer gebeurt. Omdat ik niet voor de cognac kleurige ging moest ik een andere schoen uitkiezen. Na lang nadenken koos ik voor een zwart schoentje met een hele lage hak. Zwart past natuurlijk bij alle kleuren. Ik kan niet wachten totdat mijn bestelling eindelijk binnen komt.